Wilt u een artikel terugsturen?

Covers and Sheets doet er alles aan om u heerlijk te laten slapen op uw nieuwe beddengoed. Mocht een product echter niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan dit product geruild worden. U heeft het recht een product binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden na ontvangst retour te zenden. 

Covers and Sheets betaalt de retourkosten (maximaal €6,75).

 

Hoe werkt het?

STAP 1

Neem binnen 14 dagen contact met ons op door ons een bericht te sturen per mail (HIER klikken opent een mailvenster). (Het is niet verplicht om de retour aan te melden)

Let op: producten die volledig uit de verpakking zijn geweest kunnen niet terug worden gestuurd. U kunt de maat/kleur/kwaliteit/stof/dessin beoordelen door het product (vrijwel) geheel in de verpakking te laten en naar de bijbehorende afbeeldingen op de verpakking en productpagina te kijken.

 

STAP 2

Pak het product goed in zodat het niet beschadigt tijdens de verzending en voeg de pakbon bij het pakket. 

 

STAP 3


Online manier:

U kunt online de zending aanmelden bij DHL, door hier te klikken. U mag elke vervoerder kiezen, dus ook PostNL of GLS. Zie hieronder voor ons adres. U kunt verder de instructies volgen van de bezorgdienst zelf.

 

Het adres:

Covers and Sheets

Van Houtenlaan 61

9722GS Groningen

 

STAP 4

Geef het pakket af bij een pakket punt. 

 

STAP 5

Zodra wij het artikel in goede orde ontvangen hebben dan storten wij het geld binnen 5 werkdagen terug. U krijgt het geld teruggestort zonder de eventuele verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling. Indien u een deel van de bestelling terugstuurt dan storten wij alleen het bedrag van het teruggestuurde product terug op uw rekening.

 

 

 

Let op! De artikelen moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • - De geretourneerde producten moet 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het product geen enkele wijziging zijn aangebracht.
  • - De verpakking moet onbeschadigd zijn en het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. U mag de verpakking wel openen om de stof te voelen. De verpakking is vaak (deels) doorzichtig, de kleuren kunt u beoordelen door de verpakking. Op de verpakking staat een afbeelding van het uitgepakte product.
  • - Covers and Sheets kan een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat iets met het product is gebeurd dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen.