Retourneren of ruilen

Retourneren of ruilen

Wilt u een artikel terugsturen?

Covers and Sheets doet er alles aan om u heerlijk te laten slapen op uw nieuwe beddengoed. Mocht een product echter niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan dit product geruild worden.

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat u van de aankoop af wenst te zien. Na het kenbaar maken van uw herroeping heeft u vervolgens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. 

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Hoe werkt het?


STAP 1

Neem binnen 14 dagen contact met ons op door ons een bericht te sturen per mail naar [email protected] (E-mails naar andere e-mailadressen worden niet in behandeling genomen!) Graag uw ordernummer vermelden in de e-mail.

Let op: We kunnen kosten in rekening brengen voor producten die beschadigd of gewassen geretourneerd worden. U kunt de maat/kleur/kwaliteit/stof/dessin beoordelen door het product (vrijwel) geheel in de verpakking te laten en naar de bijbehorende afbeeldingen op de verpakking en productpagina te kijken. 

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

 

STAP 2

Pak het product goed in zodat het niet beschadigt tijdens de verzending en voeg de pakbon bij het pakket.

 

STAP 3


Online manier:

Zodra wij de retourzending akkoord bevonden hebben ontvangt u van ons het retouradres via de mail. U kunt online de zending aanmelden bij DHL, door hier te klikken. U mag elke vervoerder kiezen, dus ook PostNL of GLS. Ons adres ontvangt u via de mail. U kunt verder de instructies volgen van de bezorgdienst zelf.

 

STAP 4

Geef het pakket af bij een pakket punt. 

 

STAP 5

Zodra wij het artikel in goede orde ontvangen hebben dan storten wij het geld binnen 10 werkdagen terug. U krijgt het geld teruggestort zonder de eventuele verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling. Indien u een deel van de bestelling terugstuurt dan storten wij alleen het bedrag van het teruggestuurde product terug op uw rekening. Covers and Sheets vergoed de retourkosten tot €6,95. 

 

 

Let op! Bij eventuele schade aan het geretourneerde artikel kunnen wij kosten in rekening brengen. Houd rekening met de volgende zaken:

  • De verpakking moet onbeschadigd zijn en het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. U mag de verpakking wel openen om de stof te voelen. De verpakking is vaak (deels) doorzichtig, de kleuren kunt u beoordelen door de verpakking. Op de verpakking staat een afbeelding van het uitgepakte product.
  • Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.