Mijn overzicht


Wilt u een artikel terugsturen?

Covers and Sheets doet er alles aan om u heerlijk te laten slapen op uw nieuwe beddengoed. Mocht een product echter niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan dit product geruild worden. U heeft het recht een product binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden na ontvangst retour te zenden. 

Covers and Sheets betaalt de retourkosten (maximaal €6,95).

 

Hoe werkt het?

STAP 1

Neem binnen 14 dagen contact met ons op door HIER  te klikken. U kunt ook gelijk HIER een facebook bericht naar ons sturen (deze stap mag u overslaan).

Let op: producten die volledig uit de verpakking zijn geweest kunnen niet terug worden gestuurd. U kunt de kleur/kwaliteit/stof/dessin beoordelen door het product (vrijwel) geheel in de verpakking te laten en naar de bijbehorende afbeeldingen op de verpakking en productpagina te kijken.

 

STAP 2

Geef in het bericht aan wat u wilt retourneren en vermeld hierbij het ordernummer (deze stap mag u overslaan). Het zou ook fijn zijn als u de reden vermeldt waarom u het product terugstuurt.

 

STAP 3

Pak het product goed in zodat het niet beschadigt tijdens de verzending en voeg de pakbon bij het pakket. 

Vermeld vervolgens duidelijk het adres:

Hensen Bedden

Kerkstraat 19

9641AM Veendam

 

STAP 4

Geef het pakket af bij een PostNL punt. Kijk HIER voor een PostNL punt bij u in de buurt.

 

STAP 5

Zodra wij het artikel in goede orde ontvangen hebben dan storten wij het geld binnen 5 werkdagen terug. U krijgt het geld teruggestort zonder de eventuele verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de bestelling. Indien u een deel van de bestelling terugstuurt dan storten wij alleen het bedrag van het teruggestuurde product terug op uw rekening.

 

 

Let op! De artikelen moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De geretourneerde producten moet 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het product geen enkele wijziging zijn aangebracht.
  • De verpakking moet ongeopend zijn en het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn.