Sale Essenza dekbedovertrek

Alle dekbedovertrekken van Essenza die in de sale zijn kunt u hier vinden. Er wordt door Essenza een hoogwaardige kwaliteit van stoffen gebruikt: zowel katoen, katoen satijn als katoen flanel. Verschillende dekbedovertrekken zijn duurzaam gemaakt en hebben een GOTS-certificaat (biologisch katoen): zo draag je met het kopen van deze overtrekken iets bij aan een duurzame planeet, heerlijk comfortable vanuit je eigen slaapkamer!  

 

Foto-tabel Lijst

Producten 49-72 van 107

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

Producten 49-72 van 107

Van hoog naar laag sorteren

Essenza SALE dekbedovertekken

Bij Covers and Sheets kunt u de gehele ruime collectie van Essenza vinden. De dekbedovertrekken van Essenza die in de opruiming zijn heeft Covers and Sheets voor u verzameld in dit overzicht.

Het merk Essenza brengt elk seizoen een nieuwe collectie dekbedovertrekken uit. Essenza staat bekend om de verschillende stijlen en designs: er zijn dekbedovertrekken met bloemen, maar ook stijlvolle designs met bijvoorbeeld ruiten.

 

Kwaliteit stof dekbedovertrekken

Essenza maakt overtrekken met verschillende stoffen: katoen, katoen satijn en katoen flanel. Veel van de dekbedovertrekken worden duurzaam gemaakt en hebben het GOTS-certificaat. U kunt ook biologisch katoenen  dekbedovertrekken vinden van Essenza.