Essenza dekbedovertrek

Essenza dekbedovertrek

Essenza heeft dekbedovertrekken in veel verschillende stijlen en kleuren. Dit merk heeft designs met bloemen erop, maar ook opvallende stijlvolle grafische prints in de collectie. Voor iedereen zit er dus wel iets tussen! Er wordt door Essenza een hoogwaardige kwaliteit van stoffen gebruikt: zowel katoen, katoen satijn als katoen flanel. Verschillende dekbedovertrekken zijn duurzaam gemaakt en hebben een GOTS-certificaat (biologisch en milieuvriendelijk katoen): zo draag je met het kopen van deze overtrekken bij aan een duurzame planeet, heerlijk comfortabel vanuit je eigen slaapkamer!  

Foto-tabel Lijst

Producten 49-72 van 103

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

Producten 49-72 van 103

Van hoog naar laag sorteren

Essenza dekbedovertekken

Bij Covers and Sheets kunt u de gehele ruime collectie van Essenza vinden. Het merk Essenza brengt elk seizoen een nieuwe collectie dekbedovertrekken uit. Essenza staat bekend om de verschillende stijlen en designs: er zijn dekbedovertrekken met bloemen, maar ook stijlvolle designs met bijvoorbeeld ruiten.

 

Kwaliteit stof dekbedovertrekken

Essenza maakt overtrekken met verschillende stoffen: katoen, katoen satijn en katoen flanel. Veel van de dekbedovertrekken worden duurzaam gemaakt en hebben het GOTS-certificaat. U kunt ook biologisch katoenen  dekbedovertrekken vinden van Essenza.

 

Opruiming: Essenza dekbedovertrekken in de sale

Vaak biedt Covers and Sheets interessante aanbiedingen aan van dekbedovertrekken die in de opruiming zijn. Op de SALE pagina van Essenza kunt u scherp geprijsde aanbiedingen vinden.