Beddinghouse Dutch Design Dekbedovertrek

Beddinghouse Dutch Design Dekbedovertrek

Beddinghouse Dutch Design is een nieuw merk van Beddinghouse. De dekbedovertrekken van Auping zijn qua ontwerp vergelijkbaar, waardoor sommige van deze dekbedovertrekken van Dutch Design veel overeenkomsten hebben met het bedtextiel van Auping. Ook is de kwaliteit van de stof zeer hoog, gelijk aan de kwaliteit die u bent gewend van deze dekbedovertrekken van Beddinghouse.

 

Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Van hoog naar laag sorteren

Beddinghouse Dutch Design Dekbedovertrekken

Een nieuw merk van Beddinghouse is Beddinghouse Dutch Design. Deze collectie is door Beddinghouse gemaakt met frisse, nieuwe ideeën gebaseerd op zorgvuldig samengestelde inspiratie vanuit de Nederlandse geschiedenis van bedtextielontwerpen. Niet voor niks lijken de ontwerpen op het oerhollandse Auping, waarbij de ontwerpen veelal uit dezelfde basis zijn ontwikkeld. De unieke, kleurrijke collectie heeft een hoge kwaliteit. Duurzaamheid is een belangrijk fundament.

 

GOTS Gecertificeerd katoen 

GOTS keurmerk

Ervaar een ultiem gevoel van luxe en design met het bedtexiel van Beddinghouse Dutch Design. Deze dekbedovertrekken hebben allemaal het internationaal bekende GOTS (Global Organic Textile Standard) kwaliteitscertificaat. Dit houdt in dat de gehele productie, van katoenteelt tot aan het produceren van het dekbedovertrek, ecologisch en sociaal verantwoord gebeurt. Bent u dus op zoek naar een milieuvriendelijk product? Dan zit u met een GOTS gecertificeerd dekbedovertrek goed.

 

Verpakking als opberg- of cadeaubox

De dekbedovertrekken van Beddinghouse Dutch Desing wordt geleverd in een een mooie verpakking die u als opberbox of gelijk als cadeaubox kunt gebruiken.