Dekbedovertrek roze

Dekbedovertrek roze

Roze is allang niet meer alleen voor meisjes, gelukkig maar. Toch heeft een dekbedovertrek in het roze nog steeds wel een lieve uitstraling, zeker wanneer je kiest voor een romantische print. Wil je liever iets stoers? Je vindt allerlei tinten roze en prachtige dessins die de boodschap overbrengen die jij wilt. Stoer, lief of gewoon omdat het mooi is! Zoek je een dekbedovertrek met roze? Zoek niet verder, Covers and Sheets heeft een uitgebreid assortiment met beddengoed van de beste merken.

Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dekbedovertrek roze maten

Er zijn verschillende maat opties wanneer het gaat om een dekbedovertrek in het roze. Zoals de maten: 1-persoon (140cm breed), 2-persoons (200cm breed), Lits-jumeaux (240cm) en Lits-jumeaux XL (260cm breed) dekbedovertrekken. Weet je niet goed welke maat je moet hebben of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag! Maar met de onderstaande tabel ben je ongetwijfeld al geholpen. Hierin vind je passende maten voor elk type bed. Voor een dekbedovertrek in het roze zijn de maten uiteraard hetzelfde als voor elke andere kleur.

Type bed

Maat matras in cm

Maat dekbedovertrek in cm

Kinderbed

70 of 80 of 90 of 100x200

140x200 of 220

1-persoons

70 of 80 of 90 of 100x200

140x200 of 220

Twijfelaar

120x200

140x200 of 220 / 200x200 of 220

2-persoons

140x200

200x200 of 220

Lits-jumeaux

160 of 180x200

240x200 of 220

Lits-jumeaux XL

200x200

260x220 of 240 / 270x220

 

Dekbedovertrek roze merken

Bij Covers and Sheets vind je altijd de laatste collecties van de beste merken. Ben je op zoek naar een dekbedovertrek in het roze van een bepaald merk? De merken die je bij ons vindt zijn onder andere Marc O’Polo, Pip Studio, Riviera Maison, Essenza, Beddinghouse en Beddinghouse Dutch Design. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat elk merk een dekbedovertrek in het roze heeft. Veel merken maken gebruik van prints. Zo heeft Beddinghouse bijvoorbeeld dekbedovertrekken met bloemenprint met de kleur roze als hoofdtoon. Of geometrische vormen met roze accenten.

Dekbedovertrek roze soorten

Wanneer we het hebben over verschillende dekbedovertrek soorten in het roze, dan hebben we het over stijlen, formaten en afmetingen, maar ook over verschillende materialen. Voor elk seizoen hebben we het juiste materiaal voor een roze dekbedovertrek. De materiaalsoort van je beddengoed is belangrijk, omdat dit rechtstreeks in contact staat met je huid. Stof die op jou is afgestemd, zorgt voor een betere nachtrust. Zoek je een dekbedovertrek in het roze? De soorten stoffen die we in het assortiment hebben zijn:

Dekbedovertrek roze kopen

Vergeet niet om een bijpassend hoeslaken te bestellen wanneer je een mooi nieuw dekbedovertrek in het roze hebt uitgezocht. Deze kun je eenvoudig in onze webshop samen met een dekbedovertrek in het roze kopen. Voor aantrekkelijke aanbiedingen hou je onze sale pagina in de gaten. Dat maakt het nog leuker om een dekbedovertrek te kopen in je favoriete kleur roze!

Tip: koop een effen dekbedovertrek in het roze en een andere favoriete kleur. Combineer deze met elkaar voor een unieke set. Je kunt ook verschillende tinten roze kopen en een hoeslaken in weer een andere tint roze.

Overige kleuren bij Covers and Sheets

Mocht het nou zo zijn dat roze niet helemaal je kleur is, wat natuurlijk kan, dan raden we je aan om eens te kijken bij de overige kleuren. Denk hierbij aan de volgende kleuren: