Geen verzendkosten > €50,- | Gratis retourneren! 

Place your promotion here

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Kun je soms ook niet kiezen tussen twee dekbedovertrekken omdat ze allebei zo mooi zijn? Nou, wij hebben de oplossing voor je! Tijdelijk krijg je namelijk het tweede dekbedovertrek voor de halve prijs. Ook op het vierde, zesde, achtste, enz. overtrek krijgt u 50% korting. 

U krijgt 50% korting op elk tweede dekbedovertrek. De actie geldt voor de gehele collectie.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Alexander Hensen

katoenEr worden verschillende materialen gebruikt om dekbedovertrekken te maken. Als u op zoek bent naar een nieuw dekbedovertrek kan het natuurlijk zijn dat u niet goed weet welke stof u moet kiezen. Daarom zal dit artikel u helpen met het uitzoeken van de juiste stof die bij u past. We zullen van de volgende materialen de voor- en nadelen voor u omschrijven: Katoen, katoen satijn, perkal katoen en flanel.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Alexander Hensen

Blog gestart over slapen

31-08-2018 13:41

slapend-persoon

Hier is dan het eerste blogbericht op Coversandsheets.nl over slapen!  Slapeloosheid is de meest voorkomende psychische stoornis en ook de meest voorkomende slaapstoornis. Deze slaapstoornis komt maar liefst voor bij één op de tien mensen. Sommigen hebben moeite met in slaap vallen, anderen zijn vroeg wakker. Sommige mensen liggen nachten lang te piekeren, anderen klagen alleen maar over koude voeten. Iedereen heeft dit wel eens meegemaakt. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Alexander Hensen
Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)